Una molt bona noticia!


Avui és necessària una entrada al blog per felicitar a la nostra companya Ester: és una de les finalistes del premi Sambori!


Estic segura que tots ens alegrem moltíssim pel seu triomf. Aquest és un reconeixement al seu bon fer literari però des d’ací voldria felicitar-la també per la seua humanitat, el seu caràcter, la seua vitalitat fresca i contagiosa i per tot el que ens deixa aprendre d’ella en el dia a dia. Eres ideal!!!!


Et volem molt!

Podeu consultar els altres finalistes a la següent adreça: http://www.sambori.net/

4 comentarios:

Unknown dijo...

Enhorabona, Ester!
Continua regalant aventures amb les teues paraules...
T'estimem, no pot ser d'altra manera!

Anónimo dijo...

Moltes gracies xiques!!!! I gràcies a tú, Isa, per les teues paraules perquè m´han arribat al cor. M´has emocionat!!!
La veritat és que m´ha fet molta il.lusió ser finalista del Sambori.A més, m´ha encantat l´experiència de fer un relat...Ara només queda buscar un raconet de temps i continuar practicant!!!
Ester

Anónimo dijo...

Filles meues, aclariu-me quan hem d'anar al lliurament dels premis de Primària; no serà el dijous 13 dia de les paelles!?
Ester, nosaltres que fem, hem d'anar el dissabte 29? A quina hora? O diran els guanyadors abans?
Gràcies.
Per cert Isabel, tu que ho entens, organitza soparet etílic-literari.

isabel dijo...

A veure, pel que jo sé (ho posa a la web del sambori), el lliurament al que hem d’anar és el del dia 13, el de l’Horta. La data vostra jo no la sé. I lo de les paelles... no sé jo, crec que el rector de la UV les vol prohibir, i les de la UPV les fan el dia 14. De totes formes informa de lo de les paelles que també ens interessa...

Ah! I el soparet etílic-literari vaig parlar amb Anna Ferris i ella volia organitzat un. De totes formes podem fer una quedada algun dia de la setmana flexible, no??? I ja avisem a la gent. Opineu companys.

Muak!

Publicar un comentario